O solutie pentru a ajuta copiii grav bolnavi, care necesita interventie urgenta sa fie salvati

Hristos a inviat!

Invit pe toti care vor sa facem cumva acest proiect sa vina cu idei despre cum putem sa-l facem mai bine.

Este vorba de cazurile copiilor a caror viata se numara in zile si care necesita interventie urgenta pentru a fi salvati.

Toti bloggerii, web designerii, specialistii web, ce mai tura vura, toti cei care isi doresc acest proiect o realitate, sunt invitati sa dea o mana de ajutor. Toti cei care au idee despre albuterol sulfate, spanish cat de mare e durerea pricinuita de moartea unui copil bolnav, sa vina acum si sa se gandeasca la o solutie. Am introdus ideea si pe blogul

http://blog.supradotati.ro/?p=62

asa ca va invit sa veniti sa o comentati. celadrin costco Aduceti idei pro si contra. Veniti cu solutii.

Ideea e asa:

  1. Site pentru copiii bolnavi care necesita interventie urgenta pentru a fi salvati
  2. sunt asezati in ordinea sperantei de viata
  3. planul media include reclama cu un singur teledon peste tot. binenteles + alte forme de ajutor / donatii / implicare.
  4. implicam vedete, mame si tati, pe toti cei care vor sa a�?Heal the world. Make the world a better placea�?. Melodia lui Michael Jackson de cand eram mica mi-a ramas in cap. Extrem de generoasa. :)

Situatia actuala:

  1. Momentan se epuizeaza atentia oamenilor cu sute de teledoane iar copiii nu mai primesc ajutor, copiii mor pe capete. Realmente, aceasta nu e o solutie serioasa sa fie salvati.
  2. De aceea, acest proiect a avut succes in China (au luat acum cativa ani premiu pentru un site similar) si poate avea si in Romania
  3. Un singur teledon merge advertizat peste tot. Stai pe plaja, n-ai ce face, dai un sms. Ai Teledon unic. Faci un bine. Stii ca vei ajuta un copil incurabil. punct.
  4. Primul cu speranta de viata cea mai mica primeste banii, apoi urmatorul, si tot asa
  5. E simplu, e uman. Ajutam pe cel care mai are speranta cea mai mica de viata, si apoi urmatorul, din acelasi cont. Oamenii vor ajuta asa mult mai mult. E simplu. Se sustine ideea: ajut un copil bolnav grav. Nu un nume de copil. Sunt parinti disperati. Nu mai putem astepta. Copiii mor.
  6. Deseori parintii nu au un sfat profesionist, si nu se bucura de experienta acumulata de alti parinti care au trecut prin situatii asemanatoare cu proprii copilasi. Situl ar rezolva si aceasta problema in doua moduriA�: ar prezenta un follow up la cazuri, sfaturi legate de unde e mai bine sa faci o operatie, etc si poate va avea chiar 4-5 specialisti pe boli rare/ grave care sa poata raspunda

Am aflat toata situatia actuala de la Doamna Nenciu, Romtelecom, Serviciul Teledon. Mi-a spus ca ne sustine potential, cu acordul parintilor, cu toate cazurile actuale cu teledon, punandu-ne deci in contact cu parintii. Alte cazuri, dupa ce se face un plan de comunicare cu parintii. Vreau sa zic ca am avea cum sa pornim.

Puncte negative

- Din diverse surse am aflat ca vor exista intotdeauna cateva rare cazuri de tepari, asa incat ne trebuie un verificator de serviciu (in timp, poate mai multi) care sa acumuleze expertiza, sa gestioneze relatia cu parintii, sa discute cu parintii, eventual chiar platit

- Este nevoie de o trupa de specialisti deoesebit de buni care sa spuna care caz e mai grav ca altul si sa ne ajute sa estimeze speranta de viata, cel mai sensibil si dureros punct. Aici parerea specialistilor conteaza, nu e de joaca.

Va implicati?

MultamA�!

Moni

http://zhemingne.com/?p=2991Monica Gheorghiu
buy panmycin drops http://www.giftededu.org

Daca doresti sa descoperim si potentialul copilului tau, pune azi 2%
catre primul Centru non-profit pentru Descoperirea si Dezvoltarea Inteligentei si Talentului din Romania din Romania
2% = 1 caramida. buy pills
150.000 de caramizi
si facem centrul.
Ajuta si tu!
http://giftededu.org/implica-te/2-la-suta-1caramid

Related posts

Add A Comment

You must be logged in to post a comment.

Subscribe feed